Aliexpress

Kiinalaisesta AliExpress verkkokaupasta voi tilata sekä tukkueriä ja yksittäisiä tuotteita. Aliexpress on yksi maailman suurimman nettitukkumyyjän Alibaban oheis-sivu ja toisin kuin pääsivu, aliexpress on tarkoitettu lähinnä yksityisasiakkaille ja pienyrityksille. Poikkeuksellisesti tämä kauppa kertoo myös tavaran valmistajan nimen ja asiakkaiden arviot tästä joka on iso plussa. Verkkokaupassa käy maksutapana perinteisten korttimaksujen lisäksi myös Skrill.

Alibaba on maailman suurin ja erittäin suosittu yrityksille tarkoitettu kauppapaikka. Alibabaan kuuluva kiinalainen AliExpress ei itsessään ole varsinaisesti nettikauppa vaan enemmänkin Amazonin kaltainen tori, jossa valmistajat voivat tarjota tuotteitaan suoraan loppukäyttäjille ja pienyrityksille. Tästä syystä tuotevalikoima on jopa DealExtremeen verrattuna erittäin laaja kattaen kaiken mitä suomalaisesta tavaratalostakin löytyy ja vielä paljon enemmän päälle. Koska kauppiaita on useita, myös toimitusehdot vaihtelevat tuotteittain. Suurimpaan osaan kuuluu ilmaiset postikulut mutta joskus postikulut ovat niin korkeat että diili ei enää kannata. Yleisesti hintataso on erittäin edullinen jopa huippu halpa. Maksaminen onnistuu Skrill-lompakolla, luottokortilla (Debit/Credit) ja Visa Electron korteilla joissa on nettimaksuominaisuus tai verkkomaksulla.

Aliexpress on osoittautunut erittäin luotettavaksi verkkokaupaksi ja tavarat tulevat tietenkin pienellä viiveellä, sillä käsittely, postitus ja kuljetus riippuvat valitsemastasi tavasta. Yleisesti ottaen hinnat ovat todella edulliset ja tavara tulee suoraan myyjiltä, jotka saavat palkkionsa sitten kun vastaanottaja on kuitannut tavaran vastaanotetuksi.

TILAA ALIEXPRESS VERKKOKAUPASTA TÄSTÄaliexpress-logo

 

1 thoughts on “Aliexpress

Jätä kommentti